Saturday, October 30, 2010

LOG SEMESTER 3 di CATALYST KINI

AKTIVITI CATALYST SEMESTER 3 2010

PROGRAM PEMANTAPAN KECEMERLANGAN PELAJAR di SMV SLIM RIVER

*peserta : pelajar Tingkatan 4


PROGRAM CINTAILAH AKU di SMK HUTAN MELINTANG* peserta : pelajar Tingkatan 2 


 PROGRAM MOTIVASI SAYA HEBAT di SK KALUMPANGto be continued..

Wednesday, July 21, 2010

Berikut adalah senarai lagu yang telah dipilih untuk tugasan berkumpulan kursus Psikologi Adnormal

1- Hazifah and the geng(ku bukan aku ,tuli band) (the show ,lenka)

2.Fauzie and the geng (pondan,saleh yakob),(akim-inikah cinta)

3.Syamimi (Disorder oleh polysics)

4.faizal (trauma-elit)

5.Dayah Panjang (crawling)

Tuesday, June 29, 2010

PENDAFTARAN SEMESTER

SALAM MUHIBBAH...

Sekadar coretan peringatan kepada semua rakan mengenai pendaftaran semester bagi sesi 2010/2011, akan dibuka pada 5- 12 Julai 2010. Bagi mana- mana pelajar yang lewat membuat pendaftaran semester daripada tarikh yang ditetapkan denda RM 10 akan dikenakan (per day).

Dengan itu, diharap semua rakan mengambil perhatian dan melaksanakannya dengan sewajarnya.
Selamat Bertemu Kembali....INSYA'ALLAH.


Friday, April 23, 2010

PENGUMUMAN MAJLIS JAWATANKUASA TERTINGGI CATALYST SEM 3


SALAM SATU UPSI...
 Kenangan yang telah dibekukan tanggal 22 April yang lepas sebagai jamuan akhir Sem 2, telah diadakan juga satu pengundian tertutup bagi perlantikan MT untuk Semester 3 pada penggal Julai kelak. Insya'Allah.

KETUA : Saudara Fendi
PENOLONG: Saudari Lela Azwa
SETIAUSAHA : Saudari Fairus
BENDAHARI : Saudari Islah

Tahniah kepada semua yang terpilih. Kami semua berharap kita semua mampu bekerjasama dengan lebih mantap di bawah jawatankuasa yang baru. Insya'ALLAH. Sebagai manusia, kita semua ada kekurangan mahupun kelebihan. Tapi, ingatlah bahawa kita semua saling melengkapi antara satu sama lain. Teruskan usaha dan jangan putus asa ye kawan- kawan!

Tidak lupa juga penghargaan jutaan terima kasih kepada mantan Ketua Saudara Khairudin dan mantan Penolong Saudari Mastura serta jawatankuasa yang lama. Kegigihan dan dedikasi anda semua adalah pendorong semangat kami untuk terus maju dalam kehidupan di kampus. Syabas semua!

Kita doakan yang terbaik untuk semua ahli- ahli Catalyst dan seluruh warga kampus. Semoga ilmu kita semua diberkati. Amin.
p/s: SELAMAT MENDUDUKI PEPERIKSAAN AKHIR.
ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

ALHAMDULILLAH... Bersyukur kita ke hadrat Illahi kerana dgn limpah kurniaNYA dan keizinanNYA, dpt kita laksanakan majlis jamuan akhir sem utk semester 2 pd penggal tahun ini... dan terima kasih yg xterhingga diucapkan kpd MT2 sem 2 kerana berjaya mmberikan kerjasama yg baik dlm mnjayakan segala plaksanaan program dgn lancar n brkesan... utk MT2 baru yg diberikan tggjwb besar sy harap kita dpt bkerjasama n xlupa juga kpd MT2 lama agar sudi mmberikan tunjuk ajar kpd kami... majulah catalyst utk bnk... CATALYST PEMANGKIN KAUNSELOR BITARA...

Monday, March 29, 2010

SALAM UKHUWAH

Perhatian kepada sahabat Semester 2 Geng Catalyst. kelas Puan Jun _ Kemahiran Asas Kaunseling pada Khamis ini ditunda dan seterusnya kelas akan diganti terus / kelas terakhir seperti berikut:  
HARI : SABTU  
TARIKH : 3 APRIL 2010
MASA : 10.OO AM - 5 P.M.
TEMPAT : TU 1 B
  Harap Maklum. Sekian, terima kasih.

Final kian menghampiri kita....jadi...

Salam 1 Catalyst semua,lama rasanya tak ada sebarang post dari catalystkini kan, maklum sajalah masing-masing sibuk dengan jadual masing-masing yang padat dan berfaedah.Post kali ini cuma untuk meningatkan bahawa final exam kian menghampiri kita, so sesiapa yang asyik galak di facebook dan farm ville tu boleh kurangkan seketika aktiviti tu fikirkanlah mana yang penting dan segera dahulu.Akhir kata majulah BNK untuk upsi....