Wednesday, March 3, 2010

Permohonan untuk ROS telah dibuka..

Perhatian kepada Bakal Kaunselor Bitara semua,permohonan ROS telah dibuka, sila buka layan web Mysis(Laman web yang semak result tu)

* maaf ayat  tak cantik,ada kelas pukul 5... malam nie aku tulis cantik2... salam keampunan.

PERJUANGAN SAHABAT

Salam...

* click picture to view>>>Tanggal 2 Mac 2010, bach Catalyst telah meraikan satu majlis kesyukuran sempena ulang tahun kelahiran Nazifah, Lela, dan Abang Ali. Terima kasih kepada pihak penganjur ( birthday girls) kerana menyediakan kek yang enak lagi lemak berkrim. Majlis dimula dengan bacaan doa oleh Abang Ali dan seterusnya persembahan nyanyian lagu 'Teman Sejati' yang 'gempak' , di'conduct' oleh Din, Fendi, dan Rosman .

Selain itu, pada hari tersebut juga sesi fotografi kelas a.k.a. 'fotogedik' oleh semua bakal kaunselor bach 09/10 diadakan yang diketuai oleh Fairus Fuzilah. Catatan juga kepada semua rakan bahawa gerai Catalyst yang diketuai oleh Aisyah dijalankan pada 3 Mac 2010 di Pasar Rabu, Kolej Ungku Omar. Insya' Allah. Diminta kerjasama kawan- kawan untuk mempromosikan gerai kita. Selain itu, diminta kerjasama untuk turun padang sekiranya ada kelapangan.

Catatan mengenai lawatan ilmiah ke Tunas Bakti pula, tarikh yang telah dicadangkan pada 17 Mac 2010. Sekiranya terdapat kesulitan tarikh tersebut ditunda pada 31 Mac 2010.

Genogram yang telah diarahkan oleh Encik Aziz pula perlu diserahkan dengan lengkap kepada Saiful pada Isnin hadapan. Manakala bayaran bagi baju protokol sebanyak RM 60 perlu dilangsaikan selewat- lewatnya pada 3 Mac 2010 serta bayaran fotografi pula selewat- lewatnya 4 Mac 2010 ( khamis) pada Fairus.
Harap maklum. Sekian terima kasih.

~~KEEP MOVING FORWARD~~

Sunday, February 28, 2010

Perhatian semua...(wajib baca)

                                          Gambar Hiasan:

Walaupun sudah kita maklum bahawa tarikh sesi fotografi adalah 2/3/2010.. namum ada makluman lain yang masih menjadi persoalan antaranya:

Tempat:Panggung Budaya,berhampiran Falkulti Seni Muzik dan Klinik Kaunseling.

masa:10pagi(tolong datang awal...plz.....)

lain-lain: Blazer akan disediakan.

Bayaran:Gambar 8r Rm12..bagi duit pada Fairus sebelum hari Jumaat(5/3/2010)

semoga semua dapat makluman dan jaga tidak  ada yang ketinggalan hari tu..


Lagi satu rabu nie Encik nuar Suruh kita baca Rollo May,sapa yang dah tahu tak mengapa sekadar nak bagi tahu dan sapa nak aku(fauzie)  fotosetikan nota mesej aku.. sebelum Isnin 2.00petang(1/3/10) untuk budak2 Kz je la....nota leh dpt petang isnin...