Friday, April 23, 2010

PENGUMUMAN MAJLIS JAWATANKUASA TERTINGGI CATALYST SEM 3


SALAM SATU UPSI...
 Kenangan yang telah dibekukan tanggal 22 April yang lepas sebagai jamuan akhir Sem 2, telah diadakan juga satu pengundian tertutup bagi perlantikan MT untuk Semester 3 pada penggal Julai kelak. Insya'Allah.

KETUA : Saudara Fendi
PENOLONG: Saudari Lela Azwa
SETIAUSAHA : Saudari Fairus
BENDAHARI : Saudari Islah

Tahniah kepada semua yang terpilih. Kami semua berharap kita semua mampu bekerjasama dengan lebih mantap di bawah jawatankuasa yang baru. Insya'ALLAH. Sebagai manusia, kita semua ada kekurangan mahupun kelebihan. Tapi, ingatlah bahawa kita semua saling melengkapi antara satu sama lain. Teruskan usaha dan jangan putus asa ye kawan- kawan!

Tidak lupa juga penghargaan jutaan terima kasih kepada mantan Ketua Saudara Khairudin dan mantan Penolong Saudari Mastura serta jawatankuasa yang lama. Kegigihan dan dedikasi anda semua adalah pendorong semangat kami untuk terus maju dalam kehidupan di kampus. Syabas semua!

Kita doakan yang terbaik untuk semua ahli- ahli Catalyst dan seluruh warga kampus. Semoga ilmu kita semua diberkati. Amin.
p/s: SELAMAT MENDUDUKI PEPERIKSAAN AKHIR.
ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

ALHAMDULILLAH... Bersyukur kita ke hadrat Illahi kerana dgn limpah kurniaNYA dan keizinanNYA, dpt kita laksanakan majlis jamuan akhir sem utk semester 2 pd penggal tahun ini... dan terima kasih yg xterhingga diucapkan kpd MT2 sem 2 kerana berjaya mmberikan kerjasama yg baik dlm mnjayakan segala plaksanaan program dgn lancar n brkesan... utk MT2 baru yg diberikan tggjwb besar sy harap kita dpt bkerjasama n xlupa juga kpd MT2 lama agar sudi mmberikan tunjuk ajar kpd kami... majulah catalyst utk bnk... CATALYST PEMANGKIN KAUNSELOR BITARA...